Skip to content
Ediția de astăzi

Premierul Orban: Viitorul sună bine pentru România. Vom beneficia de sume de care nu am beneficiat niciodată

Premierul Ludovic Orban e convins că viitorul sună bine pentru România, în următorii ani, după ce s-a decis să primească sume de bani de care nu a beneficiat niciodată, aproape 80 de miliarde de euro.

Viitorul sună bine pentru România şi pentru Europa. După zile de negocieri febrile a ieşit fumul alb şi Consiliul European a luat deciziile mult aşteptate de cetăţenii ţărilor din UE. Mulţumită eforturilor deosebite duse de domnul preşedinte Iohannis România va beneficia în următorii ani de sume de care nu a beneficiat niciodată, aproape 80 de miliarde de euro. Odată decizia luată, noi va trebui să accelerăm toate procedurile pentru pregătirea Acordului de parteneriat privitor la bugetul UE 2021-2027„, a afirmat Orban la începutul şedinţei de guvern, potrivit PSNews.ro

Preşedintele Iohannis a anunţat, marţi, că România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene. El a precizat că sumele vor fi folosite pentru construcţia de spitale, şcoli, modernizarea marilor sisteme publice, dar şi pentru reconstrucţia economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.