Skip to content
Focus

Premierul României vine cu vești bune: Economia României, performanța care SPULBERĂ estimările apocaliptice!

Premierul României Florin Cîțu a anunțat că economia României a înregistrat o performanța care spulberă estimările apocaliptice.
În trimestrul IV din 2020, economia României a crescut cu 5.3%!!! O performanță fantastică. Cea mai RAPIDĂ revenire a economiei din istorie. Am promis. Am făcut. Am avut dreptate. Revenirea economiei în V, o certitudine! În 2020, economia României, alături de cea globală, a fost lovită de cea mai mare criză din ultima sută de ani. Cu toate acestea, s-a contractat cu DOAR 3.9%. Am luat cele mai bune măsuri din punct de vedere economic și am spulberat TOATE estimările apocaliptice. Împreună, am reușit să redresăm economia și să avem acest rezultat”, a anunțat șeful Executivului.
Florin Cîțu mai anunță că România a performat în 2020 cu 5% mai bine decât în estimările inițiale și, în medie, cu 2.5% mai bine decât în toate estimările publicate de instituțiile internaționale, CE, agențiile de rating și instituțiile financiare.
Nu ne oprim aici. Anul acesta este anul REFORMELOR și al INVESTIȚIILOR. Corectăm 30 de ani de amânări și de populism. În acest prim mandat, de 4 ani, promit să pun economia pe o traiectorie de creștere economică sustenabilă și să creez un mediu economic în care toți românii au șansa de reuși. Datele INS, aici: https://bit.ly/3pokBxQ”, mai anunță premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.