Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Premierul Viorica Dăncilă: Organizația PSD Mehedinți a arătat că se poate face performanță! Aladin Georgescu: Cred că doamna Dăncilă are șanse să ajungă președintele României!

 

Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici și senatorul PSD Mihai Fifor au susținut o conferință de presă la Mehedinți. Cu această ocazie președintele PSD i-a lăudat pe social democrații mehedințeni.

PSD Mehedinți este o organizație performantă, a dat dovadă de implicare, a arătat că aici s-a putut face performanță, când în alte organizații județene nu s-a făcut”, a declarat președintele PSD.

Cât despre alegerile prezidențiale premierul Viorica Dăncilă a anunțat că partidul are șanse să câștige.

PSD va intra în turul doi, nici nu mă îndoiesc, cunosc potențialul acestui partid, cunosc potențialul președinților de organizații, am încredere în primari, în membrii de partid. Am încredere că vom câștiga alegerile, nici nu luăm în calcul că nu vom intra în turul II”, a mai declarat lidera social democraților.

În această notă, președintele PSD Mehedinți a spus că o susține pe Viorica Dăncilă să fie președinte.

Așa cum a demonstrat până acum că are capacitatea să organizeze și să conducă partidul într-un moment foarte dificil, cum a fost de o lună și ceva încoace, că este echilibrată, dă dovadă de foarte multă înțelegere într-un moment în care ura e literă de lege în Romînia, are potențial, capacitate și determinare de a candida la funcția de președinte a României cu cele mai mari șanse, sunt foarte optimist – avem șanse foarte mari să câștigăm funcția de președinte al României”, a declarat președintele PSD Mehedinți.

Cât despre Mehedinți, ministrul de Finanțe Teodorovici a anunțat că s-a discutat despre alocarea unui sprijin financiar pentru încălzirea orașului Severin.

Azi s-a convenit un lucru important – să creăm baza legală să preluăm baza portuară dacă administrația locală vrea să o facă – aceste transferuri de infrastructuri foarte importante să fie finanțate într-o anumită parte și de Guvern”, a mai declarat Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.