Skip to content
Administrație locală Focus Recent

Președintele CJ anunță că vor veni bani pentru Reabilitarea și modernizarea Stadionului Dr. Angelescu

Președintele Consiliului Județean Mehedinți anunță că proiectul de ”Reabilitare și modernizare Stadionului Dr. Angelescu” este pe lista de priorități a Companiei Naționale de Investiții, însă nu oferă detalii sau un termen clar de timp când vor veni banii pentru începerea lucrărilor.

Am primit astăzi, oficial, informarea că proiectul ”Reabilitarea și modernizarea Stadionului Dr. Angelescu” este pe lista de priorități a Companiei Naționale de Investiții. Este o veste foarte bună, venită la capătul unor demersuri făcute atât de mine, cât și de domnul secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă. Astfel, în urma solicitării făcute, conducerea Companiei Naționale de Investiții ne arată că obiectivul deosebit de important pentru județul Mehedinți , nu doar pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului ”Complexuri sportive”, aprobată la sfârșitul lunii august”, a anunțat Aladin Georgescu.

În prezent, stadionul „Dr. Angelescu” din centrul orașului se află în paragină și din 2016 se tot spune că urmează să fie reabilitat.  Stadionul Angelescu a fost inaugurat în 1920.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.