Skip to content
Administrație locală Recent

Președintele CJ Mehedinți anunță că s-au reluat lucrările de modernizare la DJ607

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că s-au reluat lucrările de modernizare pe drumul de la Grozești, care este deja asfaltat aproape integral.
DJ607, între Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj, a fost asfaltat în proporție de 90%, în acest moment fiind în derulare lucrări de consolidare în mai multe zone, dar și intervenții la Podul peste râul Motru. În toamna anului trecut, constructorul a anunțat că cea mai mare parte a celor 26,08 km au fost asfaltată, fiind așternut și cel de-al doilea strat, cel de uzură. Lucrările au fost întrerupte pentru o scurtă perioadă în sezonul rece, iar în urmă cu două săptămâni au fost reluate. Au rămas neasfaltate porțiunile din zonele unde se fac acum consolidări și unde se lucrează la structura podurilor. Tot în această perioadă, se pun borduri pe porțiunea care traversează orașul Strehaia”, a anunțat miercuri, 17 februarie, Aladin Georgescu.
Tronsonul DN 67A— Grozești — limita județ Gorj este lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene în Mehedinți. Proiectul este finanțat cu fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.