Skip to content
Administrație locală Recent Social

Președintele CJ Mehedinți…. nu e grabă cu banii pentru căldura severinenilor

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu este de părere că nu e motiv de grabă, drept urmare ședința convocată de consilierii județeni liberali nu își are rostul și despre banii pentru căldura municipiul Drobeta Turnu Severin se va discuta la sfârșitul lunii.

Am luat act de această solicitare a consilierilor liberali județeni. Împreună cu Direcția Economică voi analiza posibilitatea de a asigura municipiului Drobeta Turnu Severin o sumă de bani pentru furnizarea agentului termic. Și ținând cont de faptul că pe 31 octombrie vom avea ședința ordinară a CJ cu siguranță vom avea un proiect de hotărâre prin care vom lua o decizie în acest sens. Săptămâna trecută împreună cu primarul Marius Screciu și cu prefectul am transmis o hotărâre la ministerul Dezvoltării ca să ni se aloce  27 milioane de lei de din fondul de rezervă al Guvernului”, a declarat Aladin Georgescu pentru colegii de la Tele2 Drobeta.

Ce nu pomenește însă președintele CJ Mehedinți este hotărârea adoptată de Consiliul Local prin care se și împrumută de la Trezorerie cu suma de 35 milioane de lei, pentru a putea plăti căldura, pentru că se pare că nu mai au speranță să primească bani din Fondul de Rezervă al Guvernului.

Și nu o spunem noi, a spus-o chiar ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici care tocmai pentru acest fapt a pregătit Ordonanța de Urgență prin care le-a ”permis” primăriilor să se împrumute ca să aibă bani pentru căldură. Ce e drept, tot din banii cetățenilor.

Noroc de natură, pentru că altfel severinenii ar tremura de frig în propriile case, dar așa cum temperaturile blânde de toamnă e ceva mai suportabil. Vai de noi…dacă vine frigul… că din ce se poate observa, graba nu îi caracterizează pe cei care decid ”soarta” căldurii.

Citește și Scandal între președintele PNL Mehedinți și președintele CJ Aladin Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.