Skip to content
Focus Recent

Președintele PNL Mehedinți, atac dur la adresa Guvernului PSD

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu atacă dur Guvernul PSD, în mod special faptul că au decis să plafoneze prețurile la gaze și energie. Deputatul susține că asta înseamnă că românii, de fapt, vor plăti mai mulți bani.

În ciuda avertismentelor pe care le-am lansat, Guvernul nu a renunțat la plafonarea prețului gazelor și a energiei electrice. O decizie care va afecta fiecare român în parte, pentru că în realitate vor ajunge să scoată mai mulți bani din buzunar. Este o decizie scandaloasă, care din păcate arată cât de perfizi sunt cei care conduc România! P.S. Plafonarea prețurilor se va aplica de la 1 Aprilie! Putem crede că e vorba de o păcăleală?!? Partea tristă este că de la 1 ianuarie plătim deja mai mult pentru gaze și curent, deci alți bani pe care îi ”pierd” românii! Așa că iarna asta putem spune că ”Dumnezeu cu Mila?!?” Despre asta este vorba în era ”guvernării PSD”! a scris președintele PNL Mehedinți pe pagina de socializare.

În data de 21 decembrie, cabinetul Dancila a plafonat, prin OUG, prețul la care producătorii români de gaze își pot vinde marfa. Guvernul PSD a decis ca în următorii 3 ani, producătorii vor încasa doar 68 lei pe MWh vândut, nu 90 lei sau chiar mai mult, cum fac acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.