Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Președintele PNL Mehedinți cere demisia senatorului PSD Liviu Marian Pop

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu cere demisia senatorului Liviu Marian Pop după ce social democratul a postat pe pagina de socializare o fotografie ofensatoare la adresa partenerilor strategici ai României: SUA, Germania, Austria și Olanda.

Un senator al României postează o fotografie în care partenerii de încredere ai României sunt reprezentați vizual de gândaci, care vin să ne fure gazele. Dincolo de sugestia ofensatoare la adresa partenerilor noștri este mai gravă reacția senatorului PSD Liviu Marian Pop. În cadrul unei intervenții la Digi 24 acesta a transmis că nu regretă că a postat această fotografie, nu este nici măcar o eroare, iar cei care sunt comparați cu gândacii nu au de ce să se simtă jigniți. Susține că a postat-o cu gândul la domnul președinte Klaus Iohannis! Domnule Liviu Marian Pop ați greșit grav! Și e revoltător că nu vreți să recunoașteți asta. Ați jignit niște parteneri esențiali pentru România, care ne sunt parteneri economici și ne apără spațiul aerian. Aroganța nu își are loc în politică! Și ura dumnevoastra față de președintele Klaus Iohannis nu trebuie să arunce în aer relațiile cu partenerii strategici ai țării noastre. Cred că s-ar cuveni să vă dați demisia! Ați demonstrat și de data asta că nu sunteți pregătit să faceți politică, să dați dovadă de responsabilitate și de atenție pentru interesele țării noastre. DEMISIA!”, a scris Virgil Popescu pe pagina de Facebook.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a avut o intervenție telefonică la Digi 24, în care nu și-a exprimat regretul față de această gafă.

De ce aţi comparat aceste state cu nişte gândaci?

Liviu Pop: Nu am comparat aceste state cu gândaci, ci am preluat acea poză de pe un site pe care îl urmăresc.

Dar suţineţi această idee?

Liviu Pop: Ideea este cu totul alta şi a fost exprimată de domnul Drganea. Preşedintele Iohannis s-a opus exploatării gazelor din Marea Neagră. Acel amendament care aduce României câteva miliarde de euro a fost atacat de preşedintele Iohannis. Am o dragoste nesăbuită pentru mult iubitul nostru conducător Klaus Iohannis. Nu cred că partenerii noştri strategici vor avea vreo reacţie, poate doar Iohannis să-şi dea demisia. Am pus această imagine cu gândul la Iohannis. Ştiţi ce top ocupă Germania în topul investiţiilor în România? Nu înţeleg de ce facem extemporal acum.

Este sau nu un gândac?

Nu ştiu dacă ne ducem cu gândul la gândacul de Colorado.

Regretaţi? N-am regretat niciodată. Nu este nici măcar o eroare”, a fost dialogul dintre prezentatoarea de la Digi 24 și liderul social democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.