Skip to content
Focus Recent

Președintele PNL Mehedinți, delegat la Congresul PPE

Președintele PNL Mehedinți se află la Helsinki unde se desfășoară congresul PPE (Partidul Popularilor Europeni). Cu această ocazie PPE își va alege candidatul pentru șefia Comisiei Europene. Candidații sunt Manfred Weber și Alexander Stubb.

Congresul #PPE este o ocazie de a evalua situația Europei, de a vedea în ce fel partidele afiliate pot propune soluții la nivel național și european pentru a împiedica dezvoltarea radicalismului și iliberalismului. În aceste zile mă aflu la Helsinki, fac parte din delegația PNL. La acest congres se va decide cine va fi candidatul PPE la președinția Comisiei Europene. Mâine (joi n.red.) delegații vor vota: Manfred Weber sau Alexander Stubb! Este o mare responsabilitate, dar în ciuda provocărilor PPE va rămâne un promotor al UE, al valorilor europene, al democrației”, a scris deputatul Virgil Popescu.

Delegaţia PNL la Congresul PPE pentru desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene va fi formată din 30 de reprezentanţi, 22 având drept de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.