Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Președintele PNL Mehedinți, despre cei 9,7 milioane de români din diaspora: De ce avem altă Românie împrăștiată peste tot în lume?

Ministrul Românilor de Pretutindeni Natalia Intotero a anunțat că statisticile arată că 9,7 milioane de români sunt plecați în afara granițelor. În acest context, președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu acuză guvernarea PSD&ALDE că se face vinovată de plecarea românilor din țară.

9,7 milioane de români sunt plecați în afara granițelor! De ce avem o altă Românie împrăștiată peste tot în lume? Pentru că nu au mai suportat sărăcia, corupția! Ce i-ar motiva să se întoarcă: o bună infrastructură – drumuri și investiții pentru condiții decente în spitale sau școli. În ciuda patriotismului clamat de cei de la PSD, în perioada guvernării PSD&ALDE una din principalele lor preocupări a fost lupta pentru apărarea corupților, pentru menținerea stării de sărăcie, să se îmbogățească ”doar ai lor”, iar despre investiții nu mai spun…Investițiile sunt la un minim istoric – în 2018 erau la sub 3% din PIB, iar anul asta sunt și mai mici! Nici la infrastructură nu stăm bine! Cu cârpeli nu se poate! Da, de asta este nevoie ca cei de la PSD&ALDE să plece! Fac praf România și au reușit, din cauza măsurilor dezastruoase pe care le iau, să facă o altă Românie, în afara granițelor”, a transmis președintele PNL Mehedinți.

Natalia Intotero a precizat că aproximativ 5,6 milioane se află în diaspora, iar diferenţa, în comunităţile istorice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.