Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Președintele PNL Mehedinți: Dragi severineni, dragi mehedințeni vreau să vă mulțumesc pentru voturile voastre

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu le-a transmis cetățenilor un mesaj de mulțumire pentru votul de duminică.

PNL Mehedinți a obținut 23,2%, PSD a obținut 43,1%, USR&PLUS 8,6%, Pro România 10,9%, UDMR – 0,5%, ALDE 5,9%, iar PMP 4,2%, la numărarea a 97% dintre voturi.

Cu toate acestea comparat cu alegerile europarlamentare din 2014 când liberalii au avut un scor de 16%, PNL Mehedinți a obținut acum cu 7,2 % în plus.

Dragi severineni, dragi mehedințeni vreau să vă mulțumesc pentru voturile voastre, pentru că ne-ați acordat încredere. Vă mulțumesc tuturor pentru cele peste 25.000 de voturi, pentru că ați încredințat PNL-ului misiunea de a duce România în primul rând! Ați demonstrat cu toții că suntem atașați de valorile europene, că vreți schimbare, că aveți încredere într-un viitor mai bun! Vă mulțumesc încă o dată! Pentru noi de acum începe adevărata provocare! Cu toată energia înainte pentru Mehedinți, pentru România! Vreau să mulțumesc echipei mele din PNL Mehedinti care s-a implicat în această campanie, iar rezultatul s-a văzut! Liberalii au fost și vor fi alături de mehedințeni”, a declarat președintele PNL Mehedinți.

La nivel național, rezultatele provizorii arată că PNL a câștigat alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.