Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu: Duminică vă aștept la vot!

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu îi invită pe mehedințeni să vină duminică la vot.

Alegerile de duminică, 26 mai, sunt importante pentru viitorul României, pentru locul pe care urmează să îl ocupăm în Europa, pentru viitoarele fonduri europene care urmează să fie absorbite pentru dezvoltarea județului Mehedinți și a țării. Sunt convins că fiecare mehedințean, cu drept de vot, se va prezenta duminică la vot și majoritatea vor vota pentru candidații PNL și vor pune ștampila cu DA, la referendum, pentru a avea o țară în care nimeni nu este mai presus de lege”, este mesajul liderului liberal potrivit unei declarații de presă transmisă PSNews Mehedinți.

Virgil Popescu susține că un vot pentru PNL  ”înseamnă un ajutor direct pentru ca toți mehedințenii să aibă gaz în fiecare casă, în viitorul apropiat”.

După ce am reușit alături de colegii din PNL să modific în Parlament Legea energiei și gazelor naturale, pentru a ușura procedurile de extindere a rețelei de gaz, europarlamentarii PNL vor fi cei care vor aduce și fondurile necesare. PNL va propune un program de investiții pentru a conecta toate orașele României la rețeaua de distribuție a gazelor până în 2024. Iar asta va fi posibil având în vedere că PNL este membru al celei mai influente familii politice europene care conduce Uniunea Europeană de 15 ani – Partidul Popular European. Partidul Popular European va câștiga alegerile europene, va obține majoritatea în Parlamentul European și va fi la conducerea Uniunii Europene și în următorii cinci ani. Afilierea Partidului Național Liberal la PPE reprezintă o garanție a faptului că PNL va putea influența, în favoarea României și a românilor, principalele decizii care se vor lua la nivel european în următorii cinci ani. Stimați mehedințeni vă invit duminică la vot, votați lista PNL, poziția 5 pe buletinul de vot! Pentru Mehedinți în primul rând, pentru România în primul rând!”, a mai declarat președintele PNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.