Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele PSD Mehedinți, după rezultatele votului: Mehedințenii apreciază omul faptelor!

Președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu este foarte fericit că Viorica Dăncilă, candidatul PSD, a obținut primul loc în Mehedinți.

Primul tur al alegerilor prezidențiale a arătat că mehedințenii apreciază omul faptelor! Județul Mehedinți a obținut locul IV la nivel național, în topul organizațiilor Partidului Social Democrat, cu un procent de 39,79%. Le mulțumesc tuturor celor care au votat candidatul PSD, pe doamna Viorica Dăncilă! Le mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat în campania electorală și în ziua votului, echipei PSD! Ne mobilizăm pentru turul al II-lea! Continuăm împreună”, a fost mesajul transmis de liderul social democrat din Mehedinți.

După centralizarea proceselor verbale sosite din secţiile de votare, în judeţul Mehedinţi, pe primul loc se află Viorica Dăncilă, cu 43.037 de voturi (39,79 la sută), la peste 5.000 de voturi de Klaus Iohannis (37.680 de voturi – 34,84 la sută). Locul al treilea este ocupat de Mircea Diaconu, care a obţinut 10.552 de voturi (9,75 la sută).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.