Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Președintele PSD Mehedinți, fără mască într-un spațiu public închis

Președintele PSD Mehedinți Aladin Gigi Georgescu și, totodată, președinte al Consiliului Județean Mehedinți, s-a imortalizat alături de un candidat PSD la funcția de primar în care niciunul nu poartă mască.

Toate acestea contravin normelor prevăzute în legea stării de alertă. Imaginea a fost postată luni, 29 iunie, pe pagina sa de Facebook chiar de președintele PSD, Aladin Gigi Geogescu.

Cu un avânt proletar în a prezenta suita de candidați la alegerile locale din septembrie, Georgescu, avocat de profesie, calcă în picioare legea și postează pe Facebook o fotografie cu ”domnul Mihai Murdeală, candidatul PSD pentru funcția de primar în comuna Bala la alegerile locale din această toamnă”.

”Vom câștiga încrederea locuitorilor comunei, susținerea și sprijinul acestora și vom continua toate proiectele de dezvoltare ale tuturor localităților aparținătoare, inițiind în viitor altele noi, adaptate nevoilor și intereselor locuitorilor”, scrie președintele PSD pe Facebook.

Până să ”câștige” încrederea mehedințenilor îi amintim lui Aladin Gigi Georgescu că  pe toată durata stării de alertă, este obligat să poarte mască în spaţiile publice închise, în magazine, în metrou, autobuz şi alte mijloace de transport în comun. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.