Skip to content
Focus Recent

Președintele TNL Mehedinți solicită demisia Guvernului PSD&ALDE

Președintele TNL Mehedinți Cristian Pavel cere demisia Guvernului PSD&ALDE după ce în cursul zilei de miercuri, 27 martie, a fost contractat un împrumut de 3 miliarde de euro, ceea ce face ca țara noastră să mai aibă o datorie masivă la activ.

Și când ne gândeam că mai rău de atât nu se poate, alianța  PSD – ALDE ne mai face o bucurie de proporții! Fructul acestei alianțe dezastruoase, guvernul României condus de cel mai rușinos Prim-Ministru al României de până acum, s-a mai împrumutat ieri cu 3 miliarde de euro de pe piețele externe! Încă o datorie a României ce urmează a fi restituită de noi și copiii noștri în anii ce vor urma! E lesne de înțeles că nu vor construi nici măcar un metru de autostradă și nici vreun spital regional nu vor face! Ce vor face cu banii? Simplu, acești bani vor merge din nou în pomeni electorale! Pomeni prin care își manipulează și batjocoresc propriul electorat, care din păcate nu are nici o vina”, a declarat președintele TNL Mehedinți.

Drept urmare liderul liberal solicită demisia guvernului.

Inflația a explodat, leul se duce în cap, băncile intră în pierdere, cresc costurile împrumuturilor externe, justiția este asaltată din toate părțile, media intimidată, tinerii fug pe capete din țară… în rest… suntem bine! Solicit demisia de urgență a acestui guvern incompetent, care a reușit în numai 2 ani să îngroape această țară”, a mai declarat Cristian Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.