Skip to content
Ediția de astăzi

PRIMA reacție a lui Ludovic Orban după ce i s-a cerut demisia. Ce spune despre ieșirile lui Rareș Bogdan și Robert Sighiartău

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marți, 19 ianuarie, prima reacție publică legată de conflictul din partid, după ce Rareș Bogdan și Robert Sighiartău i-au cerut demisia. Orban a spus că președintele PNL este ales la congresul partidului, iar până la congresul din acest an, el este președintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat că el discută problemele din partid cu colegii săi în forurile statutare, nu în spațiul public.

Întrebat, marți, dacă ia în calcul să demisioneze, în condițiile în care are din ce în ce mai mulți contestatari în partid, Orban a răspuns:

Mi s-a mai pus această întrebare și v-am dat răspunsul la această întrebare. Preşedintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres în iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public acest lucru. Repet, ceea ce vă spun, cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL, şi acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public”, potrivit PSNews.ro

Orban a mai spus că orice are de discutat cu colegii săi din PNL discută în interiorul partidului, și nu în spațiul public.
În ceea ce privește răspunsul l a întrebare dumneavoastră, o să vă spun că nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid în public, în calitate de preşedinte al PNL obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului, obligația mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi o organizare eficientă în bătălia cu pandemia, de asemenea, aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Orice am de discutat, discut în interiorul PNL.
, a adăugat liderul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.