Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Primăria Severin începe o campanie de strângere a câinilor fără stăpân

Angajații Serviciului de Ecarisaj vor străbate în lung şi-n lat principalele cartiere unde s-au format haite de câini. Îi vor ridica de pe străzi şi îi vor fi duce la adăpostul din Drobeta Turnu Severin.

„Începând de săptămâna viitoare, împreună cu Serviciul de Ecarisaj vom începe o acțiune de capturare a câinilor comunitari, în tot orașul. Ridicarea câinilor se va face și pe baza reclamațiilor primite, astfel că ne puteți transmite care sunt zonele cu probleme din municipiu”, anunță Primăria Drobeta Turnu Severin pe pagina sa de Facebook.

Toţi maidanezii care vor fi găsiţi pe străzi vor fi microcipaţi pentru ca autorităţile să aibă o evidenţă clară.

Primăria a anunţat recent că intenționează să construiască un nou adăpost pentru câini, la cererea locatarilor care au case în apropierea actualului adăpost și sunt deranjați de zgomot și miros.

3 comentarii la “Primăria Severin începe o campanie de strângere a câinilor fără stăpân

  1. Buna ziua, avem nevoie de un nr. de contact de la serviciul de ecarisaj, deoarece nu stim unde sa ne adresam in cazul invaziei de caini maidanezi, si suntem plasati de la o institutie la alta.

    Va multumim!

    1. Cucoană te-au invadat maidanezii? Oameni că d-ta care în loc să adopte un câine îi vrea moartea (pandemia ne-a ținut 2 luni în casă și nu ne-a fost bine), sper să fie tot mai puțini. Ai avut vreodată unul? L-ai privit în ochi? Ai văzut că are și el sentimente și temeri? Dumnezeu le va face și lor dreptate la momentul potrivit. Spun asta pentru că știu din proprie experiență că dușmanii lor mai devreme sau mai târziu vor plăti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.