Skip to content
Administrație locală

Primăria Severinului face dezinfecție în spațiile publice

Primarul Marius Screciu anunță că au început acțiunile de dezinfecție a tuturor spațiilor publice din Drobeta Turnu Severin.

Am reluat, de miercuri dimineață, dezinfecția tuturor spațiilor publice din Drobeta Turnu Severin, pentru a limita la maximum riscul răspândirii infectărilor la nivelul municipiului și pentru protejarea populației. Vom acționa, zilnic, pentru igienizarea arterelor, aleilor de acces, parcărilor de reședință și publice, trotuarelor, mobilierului stradal, locurile de joacă, dar și la intrarea în scările de bloc. Acolo unde ne sunt semnalate cazuri de îmbolnăviri, vom intra și în blocuri, pentru a dezinfecta suprafețele comune și fac un apel la președinții și administratorii de asociații, să fie reluate acțiunile de igienizare, cu substanțele puse la dispoziție de primărie. Substanțele utilizate în aceste acțiuni nu prezintă pericol pentru oameni sau animale de companie”, a anunțat edilul.

Până miercuri, 29 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 48.235 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.182 cazuri noi de persoane infectate, dintre care 17 în Mehedinți, totalul de cazuri fiind de 697.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.