Skip to content
Recent Spot

Primarul de la Șimian îi transmite lui Georgescu să nu se mai folosească de imaginea lui pentru a-i face campanie lui Dăncilă

Primarul comunei Șimian Constantin Trușcă a avut un schimb de replici cu președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu, prin care îl acuză că s-a folosit de imaginea lui pentru a-i face imagine candidatului Viorica Dăncilă. În replică președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu a încercat să îi spună că are o ”vendetă personală” cu el din cauza unor întâmplări de partid.

Schimbul de replici a început cu un mesaj transmis de Constantin Trușcă:

FAKE NEWS! #MarcaAladinGeorgescu – Dle președinte, NU vreau și AM EVITAT să intru in polemici cu dumneavoastră. Dar nu pot rămâne imun când văd că vă asumați anumite investiții în comuna Șimian. Sigur că am fost susținut de guvernele PSD, fiind primar PSD. Un primar, care v-a adus la toate alegerile, CEL MAI MARE număr de voturi din județ! Referitor la proiectele realizate în comună cu care încercați să manipulați cetățenii afirmând că este și meritul dvs., vă întreb public : Ce contribuție ați avut la modernizarea târgului din Cerneți, construirea grădinițelor din Șimian și Cerneți, asfaltarea drumurilor de interes local și a celor de exploatație, reabilitarea căminului din Cerneți, realizarea sensului giratoriu de la Șimian sau pentru aducțiunea cu apă in satele Erghevița, Poroina, Dedovița Veche și Valea Copcii? Și exemplele pot continua… Mai mult decât atât, în cadrul proiectelor prin PNDL, primăriei Șimian i-au fost alocați cei mai puțini bani. Și asta tot “datorită” recunoștintei pe care ați avut-o față de cetățenii care v-au acordat votul. Vă scriu toate aceste lucruri pentru faptul că ASTĂZI, în comuna Șimian, ați împărțit pliante care conțineau fotografii cu dvs. alături de mine, folosindu-vă astfel de imaginea mea în susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale”, i-a transmis Constantin Trușcă lui Aladin Georgescu.

Simțind că e campanie și nu își poate pierde imaginea de ”cel mai bun președinte” Aladin Georgescu i-a răspuns degrabă:

Domnule Trușcă,

Nu aș fi vrut să adopt stilul acesta „epistolar” în discuțiile cu dvs, dar am observat o postare a dumneavoastră, în care faceți referire la mine. Dar pentru o corectă informare a mehedințenilor, vă răspund în câteva cuvinte:
– Când sunteți serios, domnule Constantin Trușcă? Acum, când vă deziceți de PSD, sau în mai 2017, atunci când îl criticați în termeni virulenți pe actualul dumneavoastră șef, Virgil Popescu?
– Dacă la acest moment ar fi fost, în continuare, în funcție, guvernul PSD, ați mai fi avut, oare, astfel de postări și puncte de vedere? Este surprinzător, domnule Trușcă, cum se schimbă unii și își găsesc afinități liberale la mai puțin de două săptămâni după învestirea in functie a guvernului liberal.Vă reamintesc, domnule Trușcă, faptul că tot ce s-a făcut în comuna Șimian este exclusiv cu sprijinul PSD, așa că, dacă mai aveți o umbră de moralitate, dumneavoastră ar trebui să fiți primul locuitor al Șimianului care, la alegerile de duminică, votează Viorica Dăncilă.
– Vă înțeleg supărarea că în luna iulie ați candidat și ați pierdut funcția de președinte executiv al PSD Mehedinți, dar așa cum v-am mai spus, nu e vina mea că nu ați reușit să vă convingeți colegii de partid să vă voteze.
Vă doresc succes, domnule fost coleg, și sper ca, în curând, să nu vă găsiți, cumva, simpatii UDMR-iste. Ar fi păcat pentru locuitorii comunei pe care o păstoriți să îi obligați să voteze si acest partid, în funcție de interesele dumneavoastră de moment.
P.S. Pentru aducere-aminte, vă atașez și postarea despre actualul dumneavoastra șef, Virgil Popescu, în urmă nu cu mult timp”.

La rândul său primarul Șimianului i-a răspuns, lămurind o serie de aspecte pe care i le-a reproșat președintele PSD Mehedinți.

Dle președinte,

Pentru dvs. oamenii “serioși” sunt aceia care ridică mâna la comandă și care nu au voie sa-și exprime punctul de vedere! Dar, așa v-a plăcut tot timpul,UNANIMITATEA!

❗Rectific: eu nu m-am dezis de PSD, ma dezic de dumneavoastră și de felul cum ați știut să tratați oamenii care v-au ajutat să ajungeți președinte de partid și președinte de consiliu județean !

❗Da, la momentul acela i-am răspuns,printr-o postare, domnului Virgil Popescu, și același lucru o să-l fac și de acum înainte dacă voi considera că va fi nevoie!

❗Da, și dacă în continuare ar fi fost guvernul PSD, aș fi avut puncte de vedere așa cum am avut și in 2016, când plângeați pe la ușa mea pentru a vă susține. Asta apropo de cum se schimbă unii.

Referitor la sprijinul PSD pentru comuna Șimian, punând in balanță sustinerea dvs și a PSD’ului , sunteți in inferioritate.

Iar dacă vrem sa vorbim despre moralitate, nu cred că sunteți cel mai in măsura să-mi dați lecții. În luna Iulie am candidat la funcția de președinte executiv , conștient ca este greu sa te bați cu președintele consiliului județean, cu primarul Severinului, și cu senatorul Liviu Mazilu. Deși, in pofida amenințărilor și a măsurilor de siguranță pe care le-ați luat, aproape jumătate din primari mi-au dat votul.

Vă doresc și eu succes, domnule “fost”președinte, și sper ca în curând să reveniți la simpatiile PDL’iste.

P.S.: Iar de locuitorii Șimianului, o să am grijă la fel cum am avut și pana acum!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.