Skip to content
Administrație locală Recent

Primarul Giura aruncă în aer distribuția de gaze în Strehaia!

Grupul consilierilor locali liberali din Strehaia anunța în data de 13 februarie că a depus un proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de concesiune a serviciului de distribuire a gazelor naturale în Orașul Strehaia, drept deținut în acest moment de Mehedinți Gaz. Primarul comunei Strehaia a fost contactat la acea vreme de PSNews Mehedinți, însă nu a avut o poziție oficială pe acest subiect motivând că are nevoie de mai mult timp să se documenteze.

Între timp, edilul a convocat la sfârșitul săptămânii o ședință de îndată prin care, alături de consilierii locali, fără cei de la PNL, a adoptat o hotărâre prin care a înființat un serviciu de alimentare cu gaz. Ciudată hotărâre având în vedere că nu a supus la vot un proiect de hotărâre prin care să se retragă dreptul de concesiune, care potrivit contractului este deținut în prezent de firma Mehedinți Gaz.

Între timp, astăzi, 27 februarie, de la ora 17.30 este o nouă ședință de Consiliu Local, iar pe ordinea de zi va fi proiectul înaintat de PNL, care însă are aviz negativ de la toate comisiile de specialitate din Consiliul Local. Am încercat din nou să îl contactăm pe primarul Ioan Giura, dar până la momentul publicării acestei știri nu a răspuns.

Este foarte interesant de văzut dacă înființarea serviciului de alimentare cu gaz este legală având în vedere că nu s-a pus în aplicare nicio decizie cu privire la retragerea dreptului de concesiune. Dar, așa cum ne-a spus ….poate edilul de la Strehaia mai are nevoie de timp să se documenteze, ca să vadă ce și cum…

Între timp, așa cum știm cu toții firma Mehedinți Gaz nu a tras niciun metru de țeavă ca să aducă gaz la Strehaia, deși asta prevede contractul.

Citește și Scandalul cu Mehedinți Gaz se extinde! Liberalii de la Strehaia vor rezilierea contractului! Nu au băgat niciun metru de țeavă ca să aducă gaz!

1 comentariu la “Primarul Giura aruncă în aer distribuția de gaze în Strehaia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.