Skip to content
Administrație locală

Primarul Screciu anunță deschiderea târgului comercial Veterani

Primarul Severinului anunță că se pregătesc să deschidă târgul comercial Veterani pentru comercializarea mieilor.

Am început, de astăzi (luni n.red.), acțiunile de dezinfecție și igienizare a Târgului comercial Veterani, unde de săptămâna viitoare va începe comercializarea mieilor pentru Paște. Am reușit, împreună cu reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare să deschidem temporar această locație, pentru a veni în sprijinul severinenilor, care își puneau deja problema procurării acestui produs pentru sărbătorile pascale”, a anunțat Marius Screciu.

Târgul va fi deschis timp de aproape o săptămână, de luni 13 aprilie și până sâmbătă 18 aprilie, între orele 08.00-18.00.

”Vânzarea se va realiza cu respectarea condițiilor sanitar-veterinare, dar și a dispozițiilor impuse în această perioadă, de la purtarea echipamentului de protecție pentru comercianți și până la păstrarea distanței sociale. Consider că viața economică a orașului și a județului trebuie să continue și în această perioadă dificilă, cu aplicarea tuturor regulilor și măsurilor de siguranță pentru protejarea populației”, a mai explicat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.