Skip to content
Administrație locală

Primarul Screciu: Au fost finalizate lucrările de modernizare la Grădinița nr.3

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a anunțat că au fost finalizate lucrările de modernizare la grădinița numărul 3, care a fost reabilitată cu fonduri europene.
Am finalizat lucrările de modernizare la Grădinița – Creșa cu program prelungit nr. 3 din Drobeta Turnu Severin. Lucrările au fost executate pe fonduri europene astfel încât unitatea de învățământ este pregătită în orice moment de primirea copiilor în cele mai sigure și moderne condiții. S-a refăcut izolația termică a clădirii pentru creșterea eficienței energetice, s-a înlocuit tâmplăria exterioară, s-a schimbat instalația electrică și de incendiu. De asemenea, au fost montate panouri fotovoltaice pentru asigurarea iluminatului, panouri solare pentru furnizare apei calde, iar la exterior au fost refăcute trotuarele și aleile pietonale”, a anunțat Marius Screciu.
Edilul a precizat că încălzirea unității se va realiza pe gaz, ceea ce înseamnă automat facturi mai mici cu până la 50%.
Valoarea proiectului a fost de de 1.695.000 lei, dintre care 581.500 lei reprezintă contribuția primăriei, iar restul de 1.113.500 lei fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.