Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Primele reacții după sancționarea primarilor PSD: Demisie în bloc în sânul organizației PSD Bâcleș

 

 

Demisie în bloc în sânul organizației PSD Bâcleș, după ce primarul comunei, Lucian Coandă, a fost sancționat vineri, 18 ianuarie, alături de alți doi primari PSD, cu înlăturarea din funcția de președinte al organizației locale.

„Astăzi am aflat din presă de decizia luată de către secretarul general al PSD, Codrin Ștefanescu, și presedintele PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, de înlocuirea din funcția de președinte al organizației PSD Bâcleș a domnului primar Coandă Lucian. Această hotărâre a fost luată astăzi în Comitetul Executiv Județean al PSD Mehedinți. Suntem solidari cu primarul nostru și vom susține orice decizie luată de acesta. Organizația PSD Bâcleș, în semn de protest și solidaritate, anunță demisia în bloc a tuturor membrilor”, anunță pe Facebook unul din membrii organizației.

Și primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă, se bucură de simpatia locuitorilor, care și-au exprimat în această seară sprijinul necondiționat pentru acesta.

Trei primari PSD din Mehedinți au fost sancționați vineri în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Mehedinți, care a avut loc la Palatul Culturii „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin.  Este vorba despre primarii comunelor Șimian, Bâcleș și Gogoșu. La ședință au participat Eugen Nicolicea, vicepreședintele Camerei Deputaților și Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.

 

1 comentariu la “Primele reacții după sancționarea primarilor PSD: Demisie în bloc în sânul organizației PSD Bâcleș

  1. Sunt profund marcat de atitudinea de excludere a celor mai buni primari psd. Domnule Codrin si Nicolicea! V-ați raliat domnului Aladin care nu demult a mers la Bucurèsti pentru debarcarea domnului Dragnea , dar sa sucit în ultimul moment în timp ce acesti primari pe care d-voastră i-ați destituit ,nici prin cap nu vă trece cîte au facut bine pentru psd. Eu sunt un simplu votant dar mă uit la voi cum vă sabotati singuri. Sigur cei trei primari fac mult mai mult decît Aladin al vostru. Odată cu acțiunea voastră nesăbuita ,m-ați pierdut pe mine și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.