Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Prinşi cu portbagajul plin cu peşte fără acte

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sviniţa – judeţul Mehedinţi au confiscat aproximativ 45 kilograme peşte, diferite specii, pe care trei cetăţeni români le transportau în condiţii improprii şi fără a deţine documente legale.

În cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sviniţa, judeţul Mehedinţi, au oprit pentru control, în data de 5 august, la ora 9,50, pe comunicația DN 57 ce leagă Moldova Nouă de Orșova,  un autoturism marca Dacia, în care se aflau trei bărbaţi.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj, cantitatea de 44,7 kilograme peşte, transportată în condiţii improprii, în saci de plastic. Cantitatea de pește aparținea celor trei bărbați, cetăţeni români cu vârste cuprinse între 49 și 56 ani, domiciliați pe raza judeţului Argeș, pentru care cei în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Peştele a fost ridicat în vederea confiscării şi predat unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.