Skip to content
Recent

Proaspătul partid al lui Cioloș are deja aliați. Barna: Vom găsi cele mai inspirate soluții de colaborare

 

Pe fondul anunțului făcut de fostul premier Dacian Cioloș vineri, la un eveniment transmis live pe Facebook, că a depus actele pentru înregistrarea noului său partid politic, numit „Mișcarea România Împreună”, Dan Barna a transmis un mesaj pentru viitorul partid.

Mai precis, în postarea de pe Facebook, liderul Uniunii Salvați România lasă de înțeles că, pe viitor, ne putem aștepta la o colaborare strânsă între cele două partide. Mai mult decât atât,  Dan Barna a adaugat că „în continuare cred că drumul lui Dacian Cioloș, al lui Vlad Voiculescu și al celorlalți colegi din RO100 este comun cu al USR”, conform Hotnews.ro.

Mesajul integral al lui Dan Barna:

Singura șansă de politică decentă în România sunt oamenii valoroși.

Prietenii noștri din RO100 au depus ieri actele pentru înființarea unui nou partid politic. Le dorim succes. Cu cât avem mai mulți oameni buni în politică, cu atât avem mai multe șanse să salvăm România de corupție și sărăcie. În continuare cred că drumul lui Dacian Cioloș, al lui Vlad Voiculescu și al celorlalți colegi din RO100 este comun cu al USR.

Modalitățile și momentul când vom începe să-l parcurgem ține exclusiv de înțelepciune noastră. Suntem siguri că în perioada următoare vom găsi cele mai inspirate soluții de colaborare.

Și poate coincidența lansării campaniei inițiate de USR #fărăpenali exact în aceste zile când colegii de la RO100 au făcut pasul intrării în politică nu este numai o întâmplare.

Am deschis partidul iar rezultatele nu întârzie să apară. Azi, la debutul campaniei de strângere de semnături au fost sute de membri USR și voluntari în stradă să strângă semnături și să vorbească cu oamenii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.