Skip to content
Focus Spot

Probleme în PSD Mehedinți? Alina Teiș se pozează cu Dăncilă, dar funcția o ia Liviu Mazilu

Apele în PSD nu pare să se fi liniștit, deși a fost un Congres prin care Viorica Dăncilă a ajuns președintele social democraților. PSD Mehedinți a susținut-o și delegații au votat-o. Însă, la scurt timp, Dăncilă s-a apucat de ”făcut” curățenie. Iar ”norocul” pare că este al senatorului mehedințean Liviu Mazilu.

Potrivit unor surse politice citate de Hotnews ”ilustrul necunoscut” Mazilu ar urma să fie liderul grupului PSD de la Senat, după ce Dăncilă îl pedepsește pe Șerban Nicolae și îi ia funcția. Asta în timp ce Alina Teiș, ceea care postează fotografii cu Viorica Dăncilă pentru a-și arăta fidelitatea exagerată față de partid, pare că nu a obținut nimic. Nicio funcție. Dovada că servilismul nu te ajută prea mult în viața politică.

Însă posibila numire a lui Liviu Mazilu în fruntea senatorilor PSD ne arată multe despre ”abilitățile” Vioricăi Dăncilă de a fi un președinte care va ”revoluționa” Partidul Social Democrat și socialismul în România.

Această numire ne va arăta că în ciuda declarațiilor înflăcărate pe care le-a făcut Dăncilă, despre o nouă conducere, cu tineri competenți, sunt doar niște aiureli, pe care nu le crede nimeni, având în vedere că despre Mazilu, din păcate, nu se poate spune nici că este tânăr (doar îi place să stea mult cu tinere), nici competent.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.