Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Produse contrafăcute confiscate din Târgul Veterani

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, au depistat o femeie care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și portofele ce erau susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Prevenire și Combatere a Imigrației și Infracţionalităţii Transfrontaliere, în baza unor informații, au executat o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea încălcării dreptului de proprietate intelectuală.

Astfel, în incinta Târgului de Veterani, a fost depistată C.C., în vârstă de 40 de ani, în timp ce oferea spre vânzare un număr de 75 produse, respectiv articole de încălțăminte, îmbrăcăminte și portofele, produse ce poartă însemne identice cu mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 13.000 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.