Skip to content
Ediția de astăzi

Prognoza meteo: Se răceşte în toată ţară în următoarele două săptămâni

Toamna adevărată îşi intră în drepturi. Se răceşte în toată ţară în următoarele două săptămâni, iar ploile vor pune stăpânire pe majoritatea regiunilor. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), temperaturile minime vor scădea până la 9 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru regiunea Olteniei până pe 11 octombrie, potrivit PSNews.ro

27 de grade în Oltenia

Temperaturile maxime, în scădere în primele zile ale intervalului de la medii de 24 de grade, la 20…21 de grade, vor ajunge să se situeze uşor sub normele perioadei. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creştere spre o medie în jurul a 27 de grade, vremea devenind mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 20…21 de grade.

Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii până în data de 2 octombrie, media acestora fiind în jurul a 11 grade, iar până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în creştere până la o medie de 14…15 grade. În cea de-a doua săptămână, temperaturile minime vor fi în scădere spre o medie de 10 grade. Vor fi ploi până pe 1 octombrie, iar între 6 şi 10 octombrie va creşte din nou probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.