Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Programul băncilor de Sfânta Maria

 

Programul de funcționare al băncilor de Sfânta Maria va suferi modificări în următoarele zile. Astfel, la fel ca anul trecut, vor fi deschise doar băncile din marile centre comerciale (mall-uri), dar și acelea după un program mai scurt.
Banca Transilvania este închisă pe 15 august 2019 în toate unitățile din țară. Excepție vor face anumite sucursale din mall-uri, unde băncile ar putea fi deschise 6 sau 7 ore joi. BT își reia activitatea vineri, 16 august 2019, după programul normal după care funcționa și înaintea zilei de 15 august.

BRD nu va avea program cu publicul pe 15 august 2019. Cu toate acestea, echipa MyBRD va putea fi contactată de clienți în intervalul orar 09:00 – 17:00. Vor putea fi disponibile operațiuni precum consultarea soldului ori serviciile de urgență dedicate posesorilor de carduri. În mod obișnuit, MyBRD funcționează de la ora 08:00 la 22:00, într-o zi normală de lucru. Ziua de 15 august este o zi nebancară și pentru BCR. Activitatea se va relua după programul afișat la fiecare sucursală începând cu data de 16 august.

Programul băncilor de Sfânta Maria: Alpha, UniCredit, ING și Raiffeisen

Și celelalte bănci vor fi închise de Sfânta Maria, urmând ca activitatea să fie reluată de vineri, 16 august, pentru o zi. Aici includem Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, Banca Românească, Alpha Bank, Unicredit, CEC, Citibank, ING, Garanti, Libra Internet Bank, Idea Bank, Banca Română de Credite și Investiții, Banca Comercială Feroviară și Banca Millenium, printre altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.