Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Propunere de arestare preventivă pentru polițistul de la Baia de Aramă

UPDATE 14,05 Împotriva poliţistului Nicolae Văcaru, Judecătoria Baia de Aramă a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile de la data de 03.04.2019 până la data de 01.06.2019, inclusiv.pe o perioadă de 60 zile de la data de 03.04.2019 până la data de 01.06.2019, inclusiv.

Ştirea iniţială

Subofițerul Nicolae Văcaru de la Poliția orașului Baia de Aramă va fi prezentat astăzi în fața magistraților de la Judecătoria Baia de Aramă cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a fost reținut marți, 2 aprilie și introdus în arestul IPJ Mehedinți fiind acuzat d einfracțiuni în legătură cu serviciul. Împotriva altor doi polițiști de la Serviciul Rutier al Poliției din Baia de Aramă, Enoiu Cătălin şi Marian Pasat, s-a luat măsura controlului judiciar pentru abuz în serviciu.

În dosar are calitatea de inculpat şi Relu Iovan, medic radiolog  şi directorul medical al Spitalului orăşenesc Baia de Aramă.

Cei trei sunt acuzați că nu luau măsurile legale care se impuneau pentru a-i sancționa pe șoferii care încălcau legea. De exemplu, un șofer care comitea o contravenție și trebuia să I se suspende permisul pentru o anumită perioadă, era iertat și i se aplica doar o sancțiune  sau doar un avertisment.

Pe de altă parte, eliberau autorizații pentru repararea autoturismelor în urma unor accidente, dar în acestea schimbau datele în care s-au produs aceste accidente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.