Skip to content
Social

Protest 10 august. Câți oameni și-au anunțat prezența pe Facebook

Protestul din 10 august din Piața Victoriei, aprobat deja de Primăria Capitalei, este organizat, ca și cel de anul trecut, de grupul ”Diaspora pentru România”.

Organizatorii se așteaptă la 250.000 de participanți, dar pe pagina de Facebook a evenimentului lucrurile nu stau la fel: până în prezent, doar 1.300 de persoane au anunțat că vor participa sigur la protest și alte 4.800 sunt interesate, potrivit PSNews.ro

O altă pagină de Facebook, însă, dedicată aceluiași eveniment, are mai mult succes la utilizatori. 13.000 de oameni susțin că vor participa la evenimentul ”Diaspora revine Acasa! 10 August 2019, TOTI in Piata Victoriei!”, alți 42.000 fiind interesați.

”A mai rămas foarte puțin până la 10 August 2019. Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea a intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dancilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua.

În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ 1 an jumătate.

În urma discuțiilor cu mai multe persoane implicate, acesta va fi programul general al protestului din 10 august:

1) Adunarea începe încă de la primele ore ale dimineții în Piață Victoriei

2) La ora 17, ne mutăm cu toții în Piața Revoluției, la sediul MAI, de unde la ora 19 va începe un marș spre Piața Victoriei. Traseul marșului este următorul: ora 19 – Plecare de la sediul MAI, din Piața Revoluției – sediul DIICOT (calea Griviței) – Guvern (pe calea Victoriei) sunt în jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumătate de ora

3) Odată ajunși în Piața Victoriei, ne unim cu celelalte zeci de mii de români ce ne vor aștepta acolo deja”, scrie pe pagina acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.