Skip to content
Social

Protest pe 10 august. Câți oameni sunt așteptați în Piața Victoriei, la un an de la violențele din 2018

La un an de la protestul diasporei, care a degenerat în violențe, în principal din partea Jandarmeriei, oamenii sunt din nou chemați în Piața Victoriei.

Potrivit protocolului de aprobare semnat de primarul Capitalei și de Comisia de Ordine Publică din cadrul Primăriei Municipiului București, organizatorii se așteaptă la aproximativ 250.000 de participanți.

Într-o declarație pentru PSnews, organizatorul evenimentului, Tommy Tomescu, medic stomatolog în Londra, Marea Britanie, susține că are informații despre noi acte de violență care s-ar pregăti pe 10 august.

Vom avea toleranță zero față de violență. Avem deja în vedere anumite persoane care prezintă risc și vom acționa în consecință, cu câteva zile înainte. Cum s-a întâmplat și anul trecut cu acea persoană care se pretindea organizatorul protestului și care s-a dus la o televiziune și a anunțat că vor fi violențe. Acelei persoane i s-a pus interdicție de a călca în Piața Victoriei. De data aceasta nu mă aștept să iasă haos ca anul trecut pentru că va exista un nivel de coordonare al organizatorilor mai ridicat, a declarat Tommy Tomescu pentru PSnews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.