Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Provocări pe scena politică din Mehedinți! Liberalul Popescu îi lansează o provocare social democratei Teiș

Scena politică din Mehedinți pare că iese din amorțeală și începe perioada provocărilor. Deputatul PNL Virgil Popescu i-a transmis o provocare deputatei PSD Alina Teiș.

Nu aș vrea să ratez ocazia, pe care tocmai mi-a oferit-o doamna deputat Alina Teiș, și îi lansez o provocare: să avem o dezbatere pe marginea măsurilor pe care le ia guvernul PSD, pe care îl susține, în domeniul energiei! Ați vrea să participați la o asemenea dezbatere?”, este mesajul transmis de președintele PNL Mehedinți.

Care este ocazia de care pomenește deputatul liberal? Deputata PSD Alina Teiș, deși este membră în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport (din sep. 2017) și Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi (din iun. 2018), a ținut să comunice public pe teme legate de energie.

Pe data de 5 martie este sărbătorită Ziua Mondială a Eficienţei Energetice. Are ca scop sensibilizarea importanţei eficienţei energetice în soluţionarea problemelor legate de securitatea energetică şi schimbările climatice pentru crearea unor societăţi durabile. Consumul mondial de energie va creşte cu 40% în următoarele două decenii, conform statisticilor Agenţiei Internaţionale a Energiei (AIE), ceea ce înseamnă că guvernele ar trebui să pună în aplicare măsuri speciale, cum ar fi utilizarea de energie din surse regenerabile, dar, mai presus de toate, să promoveze campanii pentru o utilizare mai eficientă şi de economisire a energiei. Avem oportunitatea de a reflecta asupra practicilor care vizează o utilizare durabilă şi raţională a energiei, precum şi angajamentul guvernelor, întreprinderilor şi instituţiilor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră”, este mesajul transmis de Alina Teiș.

Surprinzător am putea spune, dar poate interesele parlamentarei Alina Teiș depășesc granițele și chiar este, sincer, interesată de viitorul Planetei.  Nu știm dacă va răspunde provocării și va participa la dezbatere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.