Skip to content
Recent

PSD finalizează luni lista pentru europarlamentare!

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte luni pentru a valida lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, participarea liderului partidului Liviu Dragnea fiind incertă, în condiţiile în care, conform secretarului general Codrin Ştefănescu, el a fost din nou internat în spital sâmbătă seară, din cauza problemelelor la coloană.

Coform anunţului făcut deja de Liviu Dragnea şi listei vehiculate deja pe surse, primul loc al listei PSD pentru Parlamentul European va fi ocupat de către Rovana Plumb.

”Eu nu ştiu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Naţional să fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Şi după europarlamentare, o să o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună şi altceva pe doamna Rovana Plumb”, declara Liviu Dragnea în 15 martie. Celălalt post invocat de liderul social-democrat ar putea fi cel de comisar european.

Conform listei prezentate săptămâna trecută de Adevărul, ordinea candidaturilor este: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Paşcu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavriliţă, Cătălina Ştefănescu, Emilian Pavel, Victor Boştinaru, Maria Zoană, Claudia Ţapardel. Conform datelor de la acel moment, prezenţa lui Boştinaru pe liste era incertă, iar sâmbătă acesta a anunţat că a ajuns la concluzia că, după 12 ani ca europarlamentar, este vremea să anunţe retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Citește mai multe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.