Skip to content
Ediția de astăzi

PSD: În România lui Iohannis şi Orban, pandemia s-a transformat în pande-mită!

Partidul Social Democrat acuză guvernul PNL că „au jefuit bugetul ţării cumpărând măşti proaste, care nu îi protejează pe români” şi că pandemia s-a transformat în pandemită.

„Tunurile liberale cu măşti de protecţie încep să explodeze public. În România lui Iohannis şi Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ! Afaceriştii folosiţi pe post de paravan se simt încolţiţi şi ajung să pronunţe nume. Iohannis, Orban şi alţi lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măşti aduse din Turcia. Odios este că au jefuit bugetul ţării cumpărând măşti proaste, care nu-i protejează pe români. Şi-au îmbogăţit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măşti celor nevoiaşi, au risipit zeci de milioane de euro şi nu le-au dat încă nimic!”, scriu social-democraţii pe pagina de Facebook a PSD.

PSD a mai precizat că este timpul ca guvernanţi să plătească pentru tot acest scandal Unifarm: „L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifarm şi îi vom aduce pe toţi cei implicaţi în faţa comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta! #Guvernaţi, nu mai furaţi”.

Ludovic Orban a declarat că nu a avut informaţii că la Unifarm s-ar fi derulat proceduri care nu respectă legea sau că ar fi existat suspiciuni de corupţie, catalogând orice legătură drept o manipulare. Directorul general al Unifarm, Eugen Adrian Ionel, este cercetat sub control judiciar de către DNA, pentru mai multe infracţiuni, între care luare de mită şi abuz în serviciu, după ce ar fi pretins 760.000 de euro pentru atribuirea unui contract de achiziţie de echipamente de protecţie împotriva coronavirusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.