Skip to content
Ediția de astăzi

PSD pregătește lovitura de grație pentru Guvernul Cîțu. Când vor social-democrații să depună moțiunea de cenzură.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democraţi vor depune marţi moţiune de cenzură, indiferent de decizia Curţii Constituţionale cu privire demersul similar iniţiat de USR PLUS şi AUR.

Deja preşedintele Marcel Ciolacu a anunţat aseară că avem intenţia să depunem astăzi moţiunea de cenzură, indiferent de decizia CCR. Toate aceste probleme le vom discuta, astăzi, în Consiliul Politic Naţional, pentru a vedea exact ceea ce facem. Eu cred că trebuie să depunem urgent moţiunea de cenzură, pentru că nu se mai poate, efectiv nu se mai poate. Sănătate, economie, şcoală, vorbim despre orice, deja lucrurile au ajuns la un maxim care nu mai poate fi suportat. (…) Cred că e mai bine ca preşedintele PNL, cel care este acum, să nu mai fie şi prim-ministru, e mai bine pentru toată lumea„, a declarat Stănescu la Antena 3, potrivit PSNews.ro

El a adăugat că şi în cazul în care CCR amână luarea unei decizii cu privire la moţiunea deja depusă în Parlament, PSD va depune propria moţiune de cenzură.

„Din toate discuţiile informale pe care le-am avut cu colegii din ţară, toată lumea e hotărâtă ca astăzi să depunem moţiunea de cenzură, indiferent de decizia CCR. Ceea ce s-a întâmplat la Congresul PNL cred că a fost suficient pentru întreaga ţară şi ne-a convins să facem mai repede acest lucru”, a menţionat social-democratul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.