Skip to content
Ediția de astăzi

PSD pregătește o nouă ofensivă împotriva Guvernului Cîțu: „Cu certitudine, va exista un demers politic”

PSD simte că este momentul oportun pentru un nou demers împotriva coaliției de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR. Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al social-democraților, a făcut anunțul pe fondul scandalurilor din partidele lui Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș, cât și a performanțelor slabe ale guvernului.

Întrebat despre inițierea unei eventuale moțiuni de cenzură în noua sesiune parlamentară, deputatul Lucian Romașcanu a declarat că PSD, cel mai probabil va face noi demersuri în acest sens, potrivit PSNews.ro

„Cu siguranță! (n.r. – va exista un demers, legat de o eventuală moțiune). Nu pot vorbi în numele partidului în acest moment, pentru că nu există o decizie politică, dar cu certitudine, va exista un demers politic al PSD imediat cum sesiunea va fi începută (n.r. – din toamnă). Nu mai e tolerabil nimic. Imaginea omului, praf, guvernarea, pulbere, prețurile, la cer (…)

Nu am văzut o idee, un cuvânt (…) Din nefericire, avem atâtea argumente, încât nici nu mai putem fi bănuiți de discurs politic. Lumea de acasă știe exact ce trăiește”, a declarat Lucian Romașcanu pentru B1 TV.PSD, presiuni pentru demisia lui Florin Cîțu, din fruntea Guvernului

În ultimele zile, PSD a cerut demisia de urgență a lui Florin Cîțu din fruntea Guvernului, după ce au ieșit la suprafață informații suspecte despre trecutul actualului premier, pe vremea când era în SUA. Cîțu a stat în spatele gratiilor două zile, după ce a fost prins băut la volan și de asemenea, figurează cu datorii la banci, neachitate. De asemenea, pe lângă PSD, și partidul AUR a cerut demisia lui Cîțu din fruntea guvernului. George Simion, Claudiu Târziu și Dan Tănasă au avut poziții pe marginea acestui subiect.Până în prezent, Cîțu nu a dat semne că ar fi decis să părăsească funcția de premier al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.