Skip to content
Ediția de astăzi

PSD se pregătește să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Secretarul general al PSD Paul Stănescu anunță că pregătesc o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, având în vedere că sunt nemulțumiți de principiile pe care este construit proiectul de buget pe anul 2021.

Vin cu legea bugetului și bineînțeles că ne gândim la o moțiune de cenzură, când avem și artimetica în sensul ăsta. Că nu depunem o moțiune de dragul moțiunii. Eu cred că poporul va ieși în stradă și ei vor pleca. Ne aflăm în situație 1996 – 2000. Acest guvern nu va rezista un an de zile, nu are cum să reziste un an de zile la măsurile pe care le iau. Sprijin ideea unui guvern de uniune națională. Va fi o decizie politică” a declarat Paul Stănescu, la Antena 3.

Liderul social democrat critică măsurile anunțate de guvern.

Eu aș numi guvernul Cîțu și guvernul Orban ”guvernul minciunii”. Au spus în campanie că vor mări pensiile, iese acum Ludovic Orban și spune că nu poate să mărească pensiile. Mai mult, spune că nici voucherele de vacanță, nici gratuitatea pentru studenți. Vorbim de 5 milioane de pensionare, de 600 de mii de studeți, de 1, 2 milioane care lucrează în sistemul bugetar. Șapte milioane. Au mințit pentru vot toată România”, a mai declarat secretarul general al PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.