Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

PSD solicită anchetă împotriva celor care au folosit imaginea Mântuitorului în campanie

Campanie, campanie, dar totul până la cele sfinte. Recent, pe paginile de socializare circula un clip cu un personaj, care îl intrepreta pe Isus, care îi îndemna pe români să vină la vot. Între timp clipul nu mai este valabil pe youtube. Nu știm dacă are vreo legătură cu faptul că cei de la au solicitat o anchetă.

„Salutare, români! Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paștele a trecut și ați sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternică și mai puțină corupție…Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva țara! Ieșiți la vot! Pe 26 mai! Aceasta este șansa voastră. Țineți minte: nu toți politicienii sunt corupți. Lupta nu e pierdută! Încă puteți câștiga! Aveți credință! Votați pentru viitorul copiilor voștri. 26 mai #m..epsd”, a spus bărbatul în mesajul transmis pe canalul Youtube.

Între timp, cei de la PSD au cerut o anchetă și s-au declarat ”indignați de campania murdară a Opoziției care folosește imaginea Sfântului Mântuitor Iisus Hristos în clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD”.

Autorii acestei campanii mizerabile sfidează și batjocoresc credința creștină împărtășită de cea mai mare parte a cetățenilor români. După ce au folosit această imagine în sfintele zile ale Sărbătorii de Paști, când actorul care interpreta rolul Mântuitorului folosea expresii injurioase împotriva PSD, cei din Opoziție care se află în spatele acestei campanii incalificabile au schimbat abordarea și au difuzat recent, în mediul online, un alt videoclip în care actorul care îl interpretează pe Iisus Hristos enunță mesaje de susținere în favoarea PSD, cu scopul evident de a îndrepta oprobriul public împotriva Partidului Social Democrat. PSD solicită autorităților în drept să declanșeze imediat o anchetă pentru a-i identifica pe cei care au folosit numele și sloganul PSD în această campanie murdară. Dincolo de folosirea ilegală a identității PSD, considerăm că această campanie josnică și ticăloasă reprezintă o ofensă gravă împotriva credinței poporului român și se circumscrie infracțiunilor contra libertății religioase, prevăzute în Codul Penal”, se arată în comunicatul PSD.

Rămâne de văzut cine va fi pedepsit și de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.