Skip to content
Ediția de astăzi

Rareș Bogdan, anunț de ultimă oră privind pensiile românilor. Ce se întâmplă în 2020

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat clar: PNL nu va tăia pensii și salarii. Asta a promis Rareș Bogdan la România TV, în această seară.

Domnul Budăi spunea că PNL va veni și va tăia. Până acum s-a dovedit că tot ce au spus dânșii nu are substanță. Doar spun că noi ne ținem de cuvânt. Nu vom tăia salarii, nu vom tăia pensii, vom da conform legii pensiilor toată indexarea.  Pensionarii trebuie respectați și nu trebuie supuși unui șoc”, a anunțat europarlamentarul PNL.

Recent, și președintele României Klaus Iohannis anunța că nu vor fi tăiate pensiile.

Legile în România sunt obligatorii, nu sunt facultative. Şi, în acest sens, nu pot să vă spun decât că eu voi insista ca noul guvern să respecte ad litteram toată legislaţia care este în vigoare, iar dacă există probleme în legislaţia în vigoare, ceea ce se poate întâmpla, atunci guvernul va veni cu propuneri de modificare. Însă, din discuţiile pe care le-am avut eu, şi în campanie, şi după campanie, şi astăzi, nu există vreo intenţie la guvern de a modifica vreo lege pentru a face economii sau, mai pe româneşte, guvernul nu doreşte să taie pensii şi salarii, ba dimpotrivă, Guvernul Orban doreşte să respecte legislaţia, inclusiv în partea care prevede oarece măriri la pensii şi la salarii”, a anunțat președintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.