Skip to content
Recent

Rareș Bogdan anunță decapitări in Guvernul lui Dăncilă: Dragnea continuă siluirea PSD

 

Jurnalistul Rareș Bogdan a făcut un anunț îngrijorător: vor urma eliberări din funcții în Guvernul condus de Viorica Dăniclă.

Mai precis, omul de televiziune a afirmat că liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, are de gând să elimine din jocul politic alte trei figuri importante, așa cum a făcut și, spre exemplu, cu cei doi premieri de dinaintea Vioricăi Dăncilă: Mihai Tudose și Sorin Grindeanu. Rareș Bogdan subliniază, într-o postare de pe Facebook, că cei ce vor fi curând îndepărtați sunt ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, precum și ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

”Tot mai singur, tot mai dictator

Dupa ce i-a indepartat pe Grindeanu, Tudose, V. Stefan, E.Andronescu, C. Stefanescu, C. Radulescu, F. Stroe, Tutuianu, Banicioiu, Laufer, Badalau a venit se pare si randul altor trei reprezentanti de frunte a PSDragnea sa fie indepartati in curand din Guvernul Dancila/Dragnea. Zilele ministrului Apararii, a ministrului Fondurilor Europene si a ministrului Finantelor Publice sunt numarate. Fifor, Pumb si Teodorovici vor fi indepartati din Guvern in foarte scurt timp. 
Dragnea continua siluirea PSD si acolo tacerea e de aur curat. PSDragnea a ajuns un partid de slugi, lingai si de indivizi terifiati de frica. Incompetentii, sfertodoctii si clica Sudului Rosu impinge partidul lui Iliescu/Nastase/Geoana/Ponta spre prapastie. 
P.S. Nu spun ca e rau, din contra, doar observ si eu ca omul…”, a scris Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.