Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Rareș Bogdan respinge varianta să fie premier sau președinte al PNL: „Eu sunt europarlamentar și așa rămân”

Rareș Bogdan, candidatul de pe primul loc al listei cu care PNL a câștigat alegerile europarlamentare, a respins zvonurile privind posibila numire a sa ca premier în cazul în care trece moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Asta cu premier, nu! Noi avem un premier, pe Ludovic Orban, eu sunt europarlamentar și așa rămân, alături de colegii mei, îi voi susține cu tot ce pot. (…) Ludovic Orban este premierul desemnat de PNL, de forurile de conducere. Eu sunt un om care îmi cunosc bine lungimea nasului, sunt un om care are simțul măsurii. Am intrat acum 3 luni în politică, știu să gestionez foarte bine fiecare pas„, a afirmat Rareș Bogdan potrivit PSNews.ro.

Cât despre funcția de președinte PNL, Rareș Bogdan a subliniat că nu se problema unei asemenea intenții acum.

Nu îmi doresc și nu e cazul, sunt oameni cu mare experiență, e anormal să fiu președintele PNL acum. Avem un președinte, a câștigat alegerile, este anormală discuția, Orban a dus PNL la un scor istoric 27%. E anormal ca acum să apară astfel de discuții. (…) Nici nu gândesc, nici nu am vreo intenție de genul ăsta”, a subliniat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.