Skip to content
Ediția de astăzi

Reconfirmat ”în unanimitate” în BPN al PNL, premierul Cîțu le cere demisia miniștrilor USRPLUS

Florin Cîțu le-a cerut demisia de onoare miniștrilor USR pentru că au ajuns să negocieze cu PSD, despre care premierul spune că reprezintă ”dușmanul românilor”.

Eu cred că în România, astăzi, mai avem onoare. Când toți am ieșit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea când și-a dat jos propriul guvern, atunci aștept o demisie de onoare din partea miniștrilor”, a spus Florin Cîțu.

De asemenea, premierul a precizat că ”astăzi, în Biroul Politic al PNL, a fost dat un vot de susținere pentru Florin Cîțu în continuare”.

Astăzi în Biroul Politic a fost dat un vot de susținere pentru Florin Cîțu în continuare și bineînțeles am mandatat echipa de negociere pentru discuția de astăzi de la coaliție, președintele Partidului Național Liberal, alături de mine și de prim-vicepreședinți, și secretarul general, aceasta este echipa mandatată pentru negociere astăzi la ora 18”, a declarat liberalul. Votul de susținere pentru Cîțu a fost în unanimitate, deci și Ludovic Orban a votat în favoarea actualului premier.

De asemenea, BPN-ul PNL a votat delegația care va participa la ședința coaliției de guvernare, care va avea loc de la ora 18.00. Din delegația PNL vor face parte Ludovic Orban, Florin Cîțu, Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu și Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.