Skip to content
Focus Recent

Reîncepe lupta pentru putere în PSD. Aladin Georgescu s-a disculpat public

După ce măsurile s-au mai relaxat, în PSD au reînceput discuțiile cu privire la organizarea unui viitor Congres pentru alegerea unui președinte de partid. În acest moment, Marcel Ciolacu este președinte interimar. O dată cu acest punct de pornire s-au iscat și discuțiile și lupta pentru împărțirea sferelor de influență.

Președintele interimar a anunțat că va candida pentru a fi președintele de facto al partidului.

Marea majoritate a colegilor au susţinut că trebuie organizat un congres, pentru a avea o conducere clar aleasă, care îşi va asuma acest ciclu electoral, atât locale, cât şi parlamentare, fiindcă în politică nu există altfel de joc. Repet, eu fiind pus în această situaţie pentru prima oară, un preşedinte al partidului are un termen atât de scurt până la un ciclu electoral. (…) Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres în PSD, imediat după terminarea stării de alertă„, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Drept urmare, în aceste zbateri interne, a apărut și numele președintelui PSD Mehedinți Aladin Georgescu, ca fiind unul dintre liderii revoltați de Marcel Ciolacu.

Ce să…CExN? Moțiune și jos cu ei! Puteți nota și votul meu!”, a anunțat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți”, se arată într-un articol publicat de Evz.

Probabil pățit fiind, de la episodul cu scrisoarea de pe vremea lui Dragnea, Aladin Georgescu a ieșit public să nege totul.

Urmare a informațiilor apărute în presă în această dimineață, mă văd nevoit să fac următoarele precizări: Contest vehement atât forma cât și conținutul poziției care mi-a fost atribuită prin intermediul postului de televiziune care a tratat un posibil “scandal în PSD pe tema unei eventuale moțiuni de cenzură”. Mai mult decât atât, cele citate ca fiind rostite sau scrise de mine în anumite cercuri interne din Partidul Social Democrat sau pe grupurile pe care comunicăm nu sunt nici pe departe reale! Nu am purtat astfel de discuții cu nimeni! Personal, nu fac parte din niciun posibil scenariu care s-ar orchestra în jurul colegilor din partid și nu am cunoștință despre cum au fost înțesate cele citate! Susțin actuala conducere a Partidului Social Democrat, sunt adeptul stabilității care este benefică atât pentru PSD, cât și pentru românii care au așteptări reale, pe bună dreptate, din partea noastră, ca alternativă la ceea ce a oferit sau mai bine spus NU a oferit PNL în toată această perioadă de criză. Doar prin stabilitate internă putem pune în aplicare soluțiile prezentate de conducerea partidului pentru redresarea economiei și revenirea la o situație de normalitate socială cât mai curând. Cât despre o eventuală moțiune de cenzură, ea va fi depusă atunci când acest lucru va fi constiderat oportun de conducerea PSD și va fi aprobată în Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat! Vă mulțumesc pentru înțelegere”, este mesajul transmis de Aladin Georgescu.

Rămâne de văzut când se vor tranșa apele în PSD și cine va fi viitorul președinte ales. Cert este că la această oră se joacă toate cărțile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.