Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Reținuți și cercetați de polițiști în urma unui conflict într-o stație peco

Doi bărbați din comuna mehedințeană Șimian au fost reținuți de polițiști, după ce au tulburat siguranța publică într-o stație peco. Unul dintre ei a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

O femeie de 31 ani, din comuna Șimian, a sesizat în data de 10 iulie a.c. Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin despre faptul că în timp ce se afla într-o stație peco, de pe raza comunei, a fost amenințată de un bărbat.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă format din polițiști ai   Serviciului și Biroului de Investigaţii Criminale, respectiv Secției de Poliție Rurală Șimian, iar din verificări s-a stabilit că în jurul orei 10.00, între apelantă și un bărbat de 42 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți a avut loc un conflict spontan, în care a intervenit un alt bărbat de 31 ani, din aceeași localitate, cei doi lovindu-se reciproc.

Persoana care a intervenit în conflict a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal, iar în baza unei ordonanțe, ambii bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți.

Joi, 11 iulie a.c., persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea unei măsuri preventive, față de bărbatul de 31 ani, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.