Skip to content
Ediția de astăzi Lifestyle Recent

Revelion în Serbia cu mâncare şi băutură la discreție

Cei care au ratat Revelionul au acum ocazia să participe la petrecerea organizată de restaurantele din Serbia. Acestea au o ofertă specială pentru români, preţul fiind mai mult decât accesibil.

Cu doar 30 de euro, severinenii sunt invitaţi la un Revelion cu preparate sârbeşti, dar şi cu muzică oltenească interpretată de cântăreţi români. Restaurantele din ţara vecină sunt foarte apreciate de români pentru preparatele foarte gustoase, dar şi pentru curăţenie şi modul cum sunt trataţi clienţii. Şi nu în ultimul rând, severinenii sunt atraşi în restaurantele sârbeşti şi cu preţuri mult mai mici faţă de cele româneşti.

De exemplu, un restaurant din Kladovo, un mic orăşel de pe malul sârbesc al Dunării, foarte aproape de Vama Porţile de Fier I, organizează în data de 13 ianuarie, o petrecere de Revelion cu numai 30 de euro. Clienţilor li se oferă, printre altele, preparate sârbeşti tradiţionale cum ar fi celebra pleşcăviţă ori muşchiuleţul alb (vesaliţa), salată Valah, tort şi băutură la discreţie.

Un alt restaurant aflat la 30 de kilometri de vama româno-sârbă de la Porţile de Fier I, spre Negotin, organizează un revelion sârbesc în data de 11 ianuarie, la acelaşi preţ. Mâncare şi băutură nelimitată este reclama cu care restaurantul încearcă să-şi atragă clienţii pe Facebook. Mai mult decât atât, atmosfera va fi întreţinută de o orchestră sârbească cu o cântăreaţă de muzică populară din Mehedinţi.

O mare parte din cei care şi-au cumpărat bilete pentru revelionul sârbesc sunt clienţi vechi ai acestor restaurante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.