Skip to content
Ediția de astăzi Recent

ROADPOL Safety Days

Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat astăzi, 21 septembrie, o acțiune cu scop preventiv în cadrul proiectului „ROADPOL Safety Days”. Activitatea este destinată conștientizării tuturor participanților la trafic, cu privire la respectare normelor rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite preventive și responsabile la volan.

„Având în vedere proiectul „ROADPOL Safety Days”, care își propune ca ziua de astăzi, 21 septembrie, să devină ziua fără persoane decedate din accidente rutiere, lucrătorii serviciului rutier au desfășurat o acțiune preventivă în rândul conducătorilor auto, ocazie cu care s-au adresat recomandări și s-au înmânat angajamente privind respectarea regulilor de circulație. S-au avut în vedere, în principal, conducerea sub influența alcoolului, conducerea sub influența substanțelor psihoactive, depășirea vitezei regulamentare, folosirea telefonului mobil și neportul centurii de siguranță.”, a transmis Mihai Chisăr, inspector principal de poliție

Astfel, polițiștii i-au oprit în trafic pe conducătorii auto, i-au înștiințat despre acțiune și i-au sfătuit să respecte normele rutiere. Șoferii s-au arătat încântați de această acțiune și consideră că este benefică participanților la trafic. 

„E foarte bună acțiunea, poate ne mai potolim și noi.”, a declarat un conducător auto

Acțiunile de conștientizare vor continua și în perioada următoare, având ca scop diminuarea accidentelor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.