Skip to content
Ediția de Astăzi Lifestyle

Românii talentați cuceresc America. Studiu de caz: Raisandra

Raisandra, o tânără de doar 11 ani a făcut furori, cu prilejul unui concurs de prestigiu desfășurat la Hollywood.

Pe numele său adevărat Ariana Raisa Andra Dinu, aceasta a cucerit inimile juriului de la World Championship of Performing Arts, cel mai mare concurs mondial de talente. Alături de ea au făcut deplasarea în Los Angeles și alți 20 de copii români, talentați, care au participat la diferite secțiuni ale concursului: voce, instrumente, actorie, modeling sau dans. Potrivit datelor de pe site-ul competiției, la a XXIII-a ediție a concursului au fost prezenți 1650 de concurenți din 74 de țări, potrivit PSNews.ro

Artista din România s-a întors în țară cu nu mai puțin de 8 medalii, dintre care 4 de aur. În plus, cu prilejul aceleiași deplasări, a pus bazele unei colaborări cu Romeo Johnson, fostul profesor de canto al lui Michael Jackson, dar și cu Janet Jackson. Alături de ea, Alessia Stoica s-a întors în țară cu titlul de “Junior Model Grand Champion of the World”, iar colegii ei români au obținut 12 plachete de campioni mondiali și 17 medalii de aur. Distincțiile de campioni mondiali au fost câștigate, cu precădere, la secțiunile instrument, modelling și vocal.

Raisandra a luat placheta de campion mondial, ffind la limita inferioară a categoriei la care a participat: muzică contemporană 11-15 ani. Participarea sa a fost însă polivalentă. Ea a concurat la muzică, instrument și modeling. “Mă bucur că am reușit aceste performanțe. Am participat și anul trecut la acest concurs, iar acea experiență cred că m-a ajutat foarte mult. Am știut ce anume caută jurații și cum să îți prezinți calitățile”, a povestit tânăra artistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.