Skip to content
Ediția de Astăzi

S-a dat în funcțiune sensul giratoriu de pe centura Severinului – la intersecția cu DJ 607A

Un nou sens giratoriu a fost amenajat pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, pe drumul care duce către localitatea Cerneți. Decizia a fost luată având în vedere că în zona respectivă s-au înregistrat mai multe accidente rutiere grave.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu a anunțat că pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, după ce s-au montat sensuri giratorii atât la intersecția cu DJ 607A, cât și la intersecția cu DJ 607B.

Așa cum am stabilit, în urma discuțiilor purtate cu conducerea CNAIR și a DRDP Craiova, al doilea sens giratoriu a fost montat astăzi pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin. Acesta a fost amplasat la intersecția cu DJ 607A, drumul care duce în localitatea Cerneți, unde au avut loc mai multe accidente rutiere. Pentru că în momentul în care a fost proiectată centura valorile de trafic erau mult mai scăzute decât în prezent, pe artera respectivă nu au fost proiectate sensuri giratorii însă în ultimii ani, circulația și incidentele din trafic au impus astfel de măsuri. Acum, condițiile de trafic rutier sunt în siguranță pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, după ce s-au montat sensuri giratorii atât la intersecția cu DJ 607A, cât și la intersecția cu DJ 607B. În perioada următoare, se fac demersuri pentru ca aceste sensuri giratorii să fie permanente”, a declarat Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.