Skip to content
Lifestyle Recent Spot

S-a încheiat a treia ediţie a Festivalului Medieval al Cetăţii Severinului

 

Între 31 august şi 2 septembrie a avut loc Festivalul Medieval al Cetăţii Severinului. Cele trei zile ale evenimentului au inclus spectacole de muzică medievală, demonstraţii de călărie și tras cu arcul, lupte medievale, reprezentații de teatru, ateliere de pictură special gândite pentru cei mici și un târg de produse tradiționale.

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Medieval al Cetăţii Severinului – ediţia a III-a a debutat vineri, 31 august, cu o paradă a participanţilor prin centrul municipiului Turnu Severin. Timp de trei zile, severinenii şi turiştii au fost invitaţi să asiste şi să participle la ateliere interactive, expoziții de meșteșuguri, de arme, de oale sau ulcioare, demonstrații de lupte, de mânuire a sabiei sau tras cu arcul, muzică, dans sau jonglerii cu foc, dresură de cai, teatru medieval

Cei mici nu au fost uitați, pentru ei fiind pregătite ateliere de pictură pe ceramică. A treia ediție a Festivalului Medieval al Cetăţii Severinului s-a încheiat duminică seară.

Cu fiecare an care trece, festivalul se bucură de tot mai mult succes, cu fiecare ediție apărând tot mai multe surprize și atracții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.